virbac kedi maması

Virbac Kedi Maması Yorumları

Virbac kedi maması VETERINARY HPM, Veteriner onaylı olarak satışı olan köklü bir geçmişe sahip uluslararası bir veteriner sağlığı şirketi Virbac’a ait üründür. Türkiye’de satışı olmakla birlikte yalnızca veteriner kliniklerinde satılmaktadır.

Hem veteriner hekimler hem de kullanıcılar tarafından ilgili araştırmalara göre önerilen markalardan biri olan Virbac Kedi mamaları yüksek kaliteli ve sindirimi kolay besinler içermesinin yanında fizyolojik ve diyet ürün yelpazesinin tamamı aynı beslenme felsefesini takip eder. Kediler etoburdur ve bu nedenle, esas olarak hayvansal kaynaklı yüksek düzeyde protein ve düşük düzeyde karbonhidrat ile beslenmeleri gerekir.

Virbac Kedi Maması VETERINARY HPM Fiyatları

Virbac kedi maması fiyatları veteriner kliniklerinde veteriner hekimlerin kontrolünde evcil hayvan sahiplerine sunulan mamaların satışı için belirlenir. Güncel fiyatlandırmalar için Virbac ürünlerini sunan Veteriner kliniklerine sorarak öğrenebilirsiniz.

Virbac, kedilerin farklı yaşam evreleri ve özel ihtiyaçlarına yönelik geniş bir VETERINARY HPM kedi maması yelpazesi sunar. İşte bazı popüler ürünler ve özellikleri:

Yetişkin Kediler İçin Virbac Mamaları

  • Adult Cat Food Neutered: Kısırlaştırılmış kedilerin özel ihtiyaçlarına göre formüle edilmiş, ideal kilo kontrolü ve üriner sistem sağlığına destek sağlar.
  • Adult Cat Salmon – Neutered & Entire: Somon içeriğiyle lezzetli ve besleyici bir seçenek, kısırlaştırılmış veya kısırlaştırılmamış yetişkin kediler için uygundur.
  • Adult Cat Wet With Salmon: Yüksek protein içeriği ve somonun lezzetiyle kedilerin su tüketimini artırır, üriner sistem sağlığına destek olur.
  • Dermatology Support Cat Food: Hassas cilt ve tüy problemleri olan kediler için özel olarak formüle edilmiş, cilt ve tüy sağlığını destekler.
  • Digestive Support Cat Food: Sindirim hassasiyeti olan kediler için kolay sindirilebilir içeriklerle formüle edilmiş, sindirim sistemini rahatlatır.
  • Hypoallergy Cat Food: Gıda alerjisi veya intoleransı olan kediler için özel olarak formüle edilmiş, alerjik reaksiyon riskini azaltır.
  • Weight Loss & Control Cat Food: Kilo kontrolü gerektiren kediler için düşük kalorili ve yüksek lif içeriğiyle sağlıklı kilo vermeyi destekler.
  • Weight Loss & Diabetes Cat Food: Diyabetli kediler için özel olarak formüle edilmiş, kan şekeri seviyelerini düzenlemeye yardımcı olur.

Yavru ve Genç Kediler İçin Virbac Kedi Maması

  • Baby Cat Food Pre Neutered: Kısırlaştırılmamış yavru kedilerin hızlı büyüme ve gelişim dönemlerindeki ihtiyaçlarını karşılar.
  • Junior Neutered Cat Food: Kısırlaştırılmış genç kedilerin ideal kilolarını korumalarına ve sağlıklı gelişimlerine destek olur.
virbac kedi maması yavru
Virbac Kedi Maması Yorumları 24

Yaşlı Kediler ve Özel İhtiyaçlar İçin Virbac Kedi Maması

  • Senior Neutered Cat Food: Kısırlaştırılmış yaşlı kedilerin yaşlanmayla birlikte değişen ihtiyaçlarına uygun olarak formüle edilmiş, eklem sağlığını ve genel sağlığı destekler.
  • Advanced Kidney & Joint: Böbrek ve eklem sorunları yaşayan yaşlı kediler için özel olarak formüle edilmiş, böbrek fonksiyonlarını destekler ve eklem hareketliliğini artırır.
  • Early Kidney & Joint: Böbrek ve eklem sorunları riski taşıyan yetişkin kediler için erken dönemde destek sağlar.
  • Kidney & Joint: Böbrek ve eklem sorunları olan yetişkin kedilerin yaşam kalitesini artırmaya yardımcı olur.
  • Yaş Early Kidney & Joint ve Yaş Kidney & Joint: Böbrek ve eklem sağlığına destek sağlayan yaş mama seçenekleri, su tüketimini artırır ve lezzetli bir alternatif sunar.

Üriner Sistem Sağlığı İçin Virbac Kedi Maması

  • Cat Urology WET – Struvite Dissolution: Struvit taşlarının çözünmesine yardımcı olmak için özel olarak formüle edilmiş yaş mama.
  • Urology – Dissolution & Prevention Cat Food: Struvit ve kalsiyum oksalat taşlarının çözünmesini ve oluşumunu önlemeye yardımcı olur.
  • Urology – Struvite Dissolution Cat Food: Struvit taşlarının çözünmesini destekler ve tekrar oluşumunu engellemeye yardımcı olur.
  • Urology – Water Intake & Behaviour Cat Food: İdrar yolu sağlığını desteklemek ve su tüketimini artırmak için özel olarak formüle edilmiş, stresle ilişkili davranışları azaltmaya yardımcı olur.

Virbac Kedi Maması Kaç Tane?

Virbac markasının kediler için beslenme desteği sunan 20 farklı mama ürünü bulunmaktadır. Bu ürünler genel olarak virbac yavru kediler, kısırlaştırılmış kediler, yaşlı kediler, alerjenik, deri ve çeşitli ürolojik sorunları olan kediler için özel olarak belirlenmiştir. Hepsine bakacak olursak:

Virbac Kedi Maması Özellikleri

Virbac VETERINARY HPM kedi mamaları, kedinizin etobur doğasına uygun olarak tasarlanmış, yüksek protein ve düşük karbonhidrat içeriğiyle öne çıkan bir beslenme çözümüdür. Bu özel formül, kedinizin sindirim sistemi ve metabolizmasının ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilmiştir, böylece onlara sağlıklı ve mutlu bir yaşam sunar.

  • Yüksek Protein, Düşük Karbonhidrat: Kedilerin doğal beslenme düzenini taklit eden bu formül, kas kütlesini korumaya yardımcı olurken ideal kiloyu destekler.
  • Yüksek Sindirilebilirlik: İçeriğindeki hayvansal proteinler, kedinizin sindirim sistemi tarafından kolayca emilir ve maksimum fayda sağlar.
  • Üriner Sistem Sağlığı: Özellikle kısırlaştırılmış kediler için formüle edilmiş seçenekler, idrar yolu sağlığını destekler.
  • Çeşitli Yaşam Evreleri ve İhtiyaçlar İçin Ürünler: Yavru, yetişkin, kısırlaştırılmış, kilo kontrolü gerektiren ve hassas sindirim sistemine sahip kediler için özel olarak formüle edilmiş mamalar bulunur.
  • Doğal İçerikler: Yapay renklendirici, aroma verici veya koruyucu içermez.
virbac kedi maması fiyatları
Virbac Kedi Maması Yorumları 25

Virbac VETERINARY HPM KIDNEY & JOINT Özellikleri

Yaşlanan kedilerdeki temel sorunları yönetmek için özel olarak tasarlandığı belirtilen mamanın genel özellikleri aşağıda yer almaktadır.

  • Böbrek ve osteoartrit yönetimini bir arada sunar.
  • Yeni programımız, Formülün evreye bağlı olarak uyarlanmasıyla böbrek fonksiyonunun 3 evre halinde kademeli olarak desteklenmesine olanak tanır: hiç belirtinin olmadığı veya hafif belirtilerin olduğu evreye yönelik adım 1’den daha ileri patolojik evreye yönelik adım 3’e kadar.
  • Yaşlanan böbrek ve eklem fonksiyonlarının yanı sıra iştah kaybı ve yetersiz beslenme yönetimine yönelik optimize edilmiş bir beslenme programını hem yaş hem de kuru mama halinde sunar. Optimum lezzet, keyif ve sağlık için tasarlanmıştır.
  • Yüksek kalitesi ve lezzeti kanıtlanmıştır.

Sık Sorulan Sorular

Virbac Kedi Maması ile ilgili en çok merak edilen soruların cevapları aşağıda yer almaktadır.

Bu yazıyı beğendiniz mi? Fikirlerinizi önemsiyoruz. Lütfen düşüncelerinizi bizimle yorumlarda paylaşın.

5/5 - (1 oy kullanıldı.)

Bu gönderide verilen tavsiyeler bilgilendirme amaçlıdır ve evcil hayvanlarla ilgili tıbbi tavsiye teşkil etmez. Evcil hayvanınızın durumunun doğru teşhisi için lütfen veterinerinizden randevu alın.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir