TikTok En Popüler Hayvanlar

TikTok En Popüler Hayvanlar Listesi

TikTok En Popüler Hayvanlar Listesinde hangi hayvanlar var? 2016 yılında piyasaya sürülen TikTok, hızla yaygın bir popülerlik kazandı ve 2023 itibarıyla uygulama tüm uygulama mağazalarında 3,5 milyon kez indirildi. Bu, milyarlarca insanın sitede gezinerek, komik videolara veya sevimli hayvan videolarına bakarak vakit geçirmesiyle kanıtlandı.

İkincisi bir önemli nokta da Influencer olmak, yüksek kazanca sahip arzu edilen bir iş olduğundan, TikTok’ta en popüler evcil hayvanların kimler olduğu ve ne kadar kazandıkları ilginizi çekebilir.  Çankaya Veteriner hizmeti sunan Vetes Veteriner olarak sizler için araştırdık:

TikTok En Popüler Hayvanlar Listesi

1 ThatLittlePuff

ThatLittlePuff tiktok en popüler kedi
TikTok En Popüler Hayvanlar

Listede ilk sırada, minik ama etkili bir kedi var. Bu hesap, kedilerinin şefler olarak tasvir edildiği ve bazen kendin yap tüyoları verdiği tuhaf derecede eğlenceli içerikler yapma eğilimine sahip. Pandemi döneminde can sıkıntısından ortaya çıktığı söyleniyor.

Thatlittlepuff bir kedi şef olarak eve oldukça fazla ekmek getiriyor. Gönderi başına tahmini 26.401 dolar kazandığı biliniyor. Sayfasını ziyaret etmek için tıklayın.

2 Jiffpom

jiffpom tiktok en popüler köpek
Tiktok En Popüler Hayvanlar

Bu neredeyse oyuncak gibi olan çok köpek sadece TikTok’ta değil, hızıyla iki Guinness Dünya Rekoru sahibi ve Katy Perry’nin “Dark Horse” müzik videosunda da yer almasıyla biliniyor. Bu TikTok hesabının odak noktası yalnızca küçük pomeraniandır ve genellikle onu sevimli kıyafetler içinde görürüz Oh, ve Los Angeles’ta sadece kendine özel bir gün var – 20 Ağustos JiffPom günü.

Halihazırda 1.118 gönderi yapmış olan bu küçük yavru için burada çok fazla kazanç potansiyeli var. Ortalama olarak, gönderi başına yaklaşık 20.600 ABD Doları kazanıyor ve 1.000’den fazla gönderiyle toplam kazancı yaklaşık 23.000.000 ABD Doları değerinde olma potansiyeline sahip. Sayfasını ziyaret etmek için tıklayın.

#3 Chipmunks of TikTok

ChipmunksofTikTok tiktokta en popüler sincap
TikTok En Popüler Hayvanlar

Sıradaki hesap gerçekten muhteşem. Sahibi, Dinky, Squishy, Mooshy ve Spongebob gibi 25 sincapın yaşadığı ve kendi yaptığı sincap köyünün videolarını çekiyor. Videoları genellikle sincaplardan birinin yanaklarına inanılmaz miktarda fındık doldurma girişimlerini içeriyor, çok sevimli ve sağlıklı içerikler mevcut.

Bir sincap köyü size TikTok’ta ne kadar para kazandırabilir? Görünüşe göre gönderi başına tahmini 13.300 $ kazanıyorlar. 446’nın üzerinde, bu kesinlikle toplamda oldukça fazla kazanç. Bununla birlikte, hesap sahibi Brad, bu paranın çoğunu fındıklara ve 25 sincap arkadaşının genel bakımına yatırıyor. Sayfasını ziyaret etmek için tıklayın.

En çok Etkileşime sahip tikTok evcil hayvan İnfluencers

1 Tuckerbudzyn

Tuckerbudzyn tiktok en çok etkileşim alan köpek
TikTok En Popüler Hayvanlar

En yüksek etkileşim oranına sahip evcil hayvan için ilk sırada, golden retriever Tucker var. Bu şaşırtıcı değil, sevimli köpek videolarını kim sevmez? Kediler, muhtemelen :). Genel olarak, daha fazla takipçisi olan bir hesap için iyi etkileşim oranları elde etmek daha zordur. İyi, tipik olarak %1-5 aralığına düşer. Bu nedenle 10 milyon takipçisi olan bu hesap için %4’ün üzerinde bir etkileşim oranı elde etmek etkileyicidir. Sayfasını ziyaret etmek için tıklayın.

#2 Venus TwoFace Cat

VenusTwoFaceCat tiktok en çok etkileşim alan kedi
TikTok En Popüler Hayvanlar

Sırada, kedi insanları için bir tane var, iki yüzlü kedi Venüs. Hayır, düşündüğünüz türden iki yüzlü değil, bu kedinin yarısı kırmızı tekir yüzü ve yarısı siyah yüzü var, yeşil bir gözü ve mavi bir gözü var. Çarpıcı derecede muhteşem olması yeterli değilse, bu kedi The Today Show’da göründü, harika bir etkileşim oranına sahip olmalarına şaşmamalı. Sayfasını ziyaret etmek için tıklayın.

#3 Swaggy Wolfdog

SwaggyWolfdog tiktok en çok etkileşim alan köpek
TikTok En Popüler Hayvanlar

Dışarıdaki köpekler ve köpek severler için bir tane daha, ama aynı zamanda “Swaggy Squad” ı takip eden Swaggy Wolfdogs için. Böylesine sadık bir takip grubuna sahip olmak, insanların yaptığınız içerikle tutarlı bir şekilde etkileşim kurmasını sağlamak için önemli olacaktır, bu nedenle Swaggy’nin %3,16’lık bir katılım oranı vardır ve bu, 7 milyon takipçiye sahip bir hesap için etkileyicidir. Sayfasını ziyaret etmek için tıklayın.

2023 TikTok En Çok Kazanan Hayvan Hesapları

Tiktok En Popüler Hayvanlar
Tiger King yıldızı Kody Antle’ın kaplanı, TikTok etkileyici evcil hayvan listesinin başında yer alıyor.

Her evcil hayvanın TikTok gönderisi başına kazandığı miktar şu şekildedir:

  • Kody Antle: £50,642.87
  • Jiff Pom: £48,561.66
  • Floofnoodles: £30,293.23
  • Stryker The Cat: £18,268.43
  • Tuckerbudzyn: £17,805.94
  • I Am Bunny: £13,412.27
  • Swaggy Wolfdog: £13,181.02
  • Doug The Pug: £13,181.02
  • Moksha: £12,949.78
  • Huxley the Panda Puppy: £12,718.53
YouTube video

Bu yazıyı beğendiniz mi? Fikirlerinizi önemsiyoruz. Lütfen düşüncelerinizi bizimle yorumlarda paylaşın.

5/5 - (1 oy kullanıldı.)

Bu gönderide verilen tavsiyeler bilgilendirme amaçlıdır ve evcil hayvanlarla ilgili tıbbi tavsiye teşkil etmez. Evcil hayvanınızın durumunun doğru teşhisi için lütfen veterinerinizden randevu alın.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir